Saturday, May 29, 2010

Gift Untuk Pemenang Contest 1-3

Salam kepada semua pemenang. Tak lupa juga utk peserta yang menyertai contest anjuran ummi yg lalu. Ummi mohon maaf lambat nak umum n update. InsyaAllah di hadiah misteri utk pemenang di samping hadiah yg ditulis sebelum ini. Harap semua pemenang bertuah ni seronok mendapat hadiah handmade ini. Hadiah ni utk dilekatkan dlm kereta anda. Atau boleh juga di frame dan digantung kat rumah.. pastu tulislah kat bawah hadiah yg diframe ni 'hadiah kemenangan untuk suami mithali'.. We're a happy famili.. hehe.. okey insyaAllah hadiah anda akan dihantar dlm minggu hadapan.. bersabar ye tunggu.. TERIMA KASIH SEMUA kepada pembaca dan pengunjung blog ummi yg ikhlas membaca dan mengikuti blog ummi seikhlasnya tanpa niat2 lain.... (^v^). Ummuanis love u all dan salam ukhuwwahfillah!

TEMPAT PERTAMA

TEMPAT KEDUA
TEMPAT KETIGA


1 comment:

Najwa Hamdani de GutiƩrrez said...

Nanti boleh le wat lagi contest cenggini, nak join jugak.... amir keluar lewat :)

Buku Pertama Ummu Anis : Harga RM18 + Pos Express RM4.50

Buku Pertama Ummu Anis : Harga RM18 + Pos Express RM4.50
Bagaimanakah aktivisme pelajar bermula? Apakah pernana PBMUM dan PKPIM dalammembantuk minda pelajar yang berani membawa aspirasi dan suara rakyat? Apakah peranan ABIM, Al Arqam, Tabligh dalam membentuk gerakan dakwah di kalangan pelajar? Bagaimana Latihan Kader Dakwah berjaya membentuk semula kefahaman Islam yang murni di kalangan mahasiswa pada 1970an? Benarkah DEB gagal membentuk pelajar yg kembali dari luar negara berkhidmat utk kerajaan BN? Apakah IRC) Bagaimanakah IRC memainkan peranan dlm kebangkitan dakwah kampus? benarkah IRC sering mendatangkan masalah di kampus-kampus dan menjadi punca perpecahan gerakan dakwah? Sejauh manakah peranan IRC dalam perkembangan dakwah Islam di Malaysia? Siapakah sebenarnya ahli-ahli IRC? Buku ini menyingkap persoalan-persoalan di atas yang adakaitan dgn susur-galur keterlibatan pelajar di dalam dan di luar kampus. Perbagai persatuan dan organisasi yang wujud di sekeliling kehidupan pelajar yang membentuk dan mencerna minda mahasiswa dan akhirnya memunculkan jati diri sebenar mahasiswa dgn idealisme mereka tersendiri sebagai generasi pemuda harapan bangsa, negara dan agama. Wajar dimiliki oleh mereka yg cintakan ilmu, sejarah khususnya mahasiwa sendiri agar mereka tahu bagaimana sejarah kebangkitan mahasiswa bermula. Agar mereka tahu bahawa mahasiswa adalah suara dan jiwa rakyat!

My Box.net Files. Berkongsi beautiful powerpoint dgn rakan-rakan lain. feel free to download :)