Thursday, July 8, 2010

Cloth Daiper

Minggu ni ummi telah menambah satu lagi barang jualan untuk blogshop ummi, mumshoppe. Cloth Daiper! Lama sgt ummi teringin nak pakaikan Ammar dan sekaligus menjual cloth daiper ni. Cloth Daiper ni bagi ummi bagus, sebab selamat, jimat, jadikan ummi lebih rajin utk uruskan CD hehe dan... selamatkan bumi!! so tunggukan testimoni ummi utk cloth daiper ni yer.. nnt kawan2 ummi blh cuba.. memang berbaloi! Percayalah.. :)


Blm sempat amik gambar Ammar dgn CD lagi. Just upload ganbar dari supplier ummi :). Ni adalah antara jenis CD yg ummi jual online dan juga boleh dptkannya di Farmasi Kelularga Greenwood!
brand Babyland Printed

Brand Coolababy

Brand Rainbow


Brand Sunny Minky
nnt upload kat faceboon mumshoppe. So bolehlah pelanggan ummi membelinya.. buat masa ni stok terhad. Tapi kalau nak pre-order pun tak de masalah :)
Harga? Kat mumshoppe nanti :)

No comments:

Buku Pertama Ummu Anis : Harga RM18 + Pos Express RM4.50

Buku Pertama Ummu Anis : Harga RM18 + Pos Express RM4.50
Bagaimanakah aktivisme pelajar bermula? Apakah pernana PBMUM dan PKPIM dalammembantuk minda pelajar yang berani membawa aspirasi dan suara rakyat? Apakah peranan ABIM, Al Arqam, Tabligh dalam membentuk gerakan dakwah di kalangan pelajar? Bagaimana Latihan Kader Dakwah berjaya membentuk semula kefahaman Islam yang murni di kalangan mahasiswa pada 1970an? Benarkah DEB gagal membentuk pelajar yg kembali dari luar negara berkhidmat utk kerajaan BN? Apakah IRC) Bagaimanakah IRC memainkan peranan dlm kebangkitan dakwah kampus? benarkah IRC sering mendatangkan masalah di kampus-kampus dan menjadi punca perpecahan gerakan dakwah? Sejauh manakah peranan IRC dalam perkembangan dakwah Islam di Malaysia? Siapakah sebenarnya ahli-ahli IRC? Buku ini menyingkap persoalan-persoalan di atas yang adakaitan dgn susur-galur keterlibatan pelajar di dalam dan di luar kampus. Perbagai persatuan dan organisasi yang wujud di sekeliling kehidupan pelajar yang membentuk dan mencerna minda mahasiswa dan akhirnya memunculkan jati diri sebenar mahasiswa dgn idealisme mereka tersendiri sebagai generasi pemuda harapan bangsa, negara dan agama. Wajar dimiliki oleh mereka yg cintakan ilmu, sejarah khususnya mahasiwa sendiri agar mereka tahu bagaimana sejarah kebangkitan mahasiswa bermula. Agar mereka tahu bahawa mahasiswa adalah suara dan jiwa rakyat!

My Box.net Files. Berkongsi beautiful powerpoint dgn rakan-rakan lain. feel free to download :)