Thursday, February 25, 2010

ammar my boy!

Dr Fauziah Hasan. Yg memantau perkembangan Ammar dlm rahim :) di Ampang Putri . Sempat dtg ziarah Ammar di Hospital An Nur


Handsome setelah dibersihkan hehe.

Happy dgn GAP I Love Mommy n baby tight.
Hasil shopping online :). Kalau ummi pegi tempat pgrm yg aircond..
ummi tak bimbang lagi dgn adanya romper dan tight sebegini..
anak ummi tak la sejuk sgt :)

upload siri-siri gambar hasil make up oleh Kakak Anis


3 comments:

Alang Atie said...

huh??ammar mcm kne make up dgn tepung je..hihi...aiyo ammar..pakai tight..seksi maaa..hehehe..tp belang2..comel3..mcm anak org putih..hehe

habibah_bib said...

ammar pakai legging tu namapak, sexay..... kat mana kak misah beli? nak beli gak satu... mana tau nak pi tempat sejuk ke?

UmmuAnis said...

to Alang :

Mmg ramai org kata cam pompuan :). Sebab Ammar comel sgt hehe.

To Bibah :
Akak ada jual. Tapi stok next week. 1 Set RM45. Akak ada jual romper gak. Akak jual utk kita2 yg tak yah byr duit pos ni. Akak beli borong. Sajer nak cuba2 bisnes dgn tujuan bagi mummy2 ni dpt beli brg utk simanja yg cantik trendy yet..MURAH! Beli ngan akak jimat la skit coz kalau beli online tu tambah postage pun dah dekat R5.

Buku Pertama Ummu Anis : Harga RM18 + Pos Express RM4.50

Buku Pertama Ummu Anis : Harga RM18 + Pos Express RM4.50
Bagaimanakah aktivisme pelajar bermula? Apakah pernana PBMUM dan PKPIM dalammembantuk minda pelajar yang berani membawa aspirasi dan suara rakyat? Apakah peranan ABIM, Al Arqam, Tabligh dalam membentuk gerakan dakwah di kalangan pelajar? Bagaimana Latihan Kader Dakwah berjaya membentuk semula kefahaman Islam yang murni di kalangan mahasiswa pada 1970an? Benarkah DEB gagal membentuk pelajar yg kembali dari luar negara berkhidmat utk kerajaan BN? Apakah IRC) Bagaimanakah IRC memainkan peranan dlm kebangkitan dakwah kampus? benarkah IRC sering mendatangkan masalah di kampus-kampus dan menjadi punca perpecahan gerakan dakwah? Sejauh manakah peranan IRC dalam perkembangan dakwah Islam di Malaysia? Siapakah sebenarnya ahli-ahli IRC? Buku ini menyingkap persoalan-persoalan di atas yang adakaitan dgn susur-galur keterlibatan pelajar di dalam dan di luar kampus. Perbagai persatuan dan organisasi yang wujud di sekeliling kehidupan pelajar yang membentuk dan mencerna minda mahasiswa dan akhirnya memunculkan jati diri sebenar mahasiswa dgn idealisme mereka tersendiri sebagai generasi pemuda harapan bangsa, negara dan agama. Wajar dimiliki oleh mereka yg cintakan ilmu, sejarah khususnya mahasiwa sendiri agar mereka tahu bagaimana sejarah kebangkitan mahasiswa bermula. Agar mereka tahu bahawa mahasiswa adalah suara dan jiwa rakyat!

My Box.net Files. Berkongsi beautiful powerpoint dgn rakan-rakan lain. feel free to download :)