Saturday, April 25, 2009

Anis Berjaya Pakai Kasut Sendiri

Hari ini Ummi merasa takjub lagi dgn perkembangan anak-anak kecil ni. Apa yg telah berlaku?Apa magic moment Ummi hari ni?

Hehe Anis Solehah buat pertama kalinya berjaya memakai kasut sendiri setelah berusaha sekian lama...

Sedang Ummi berkemas-kemas d kereta dan membuka pintu pagar rumah, tiba-tiba si cilik Anis Solehah Ummi ni datang dgn langkah manjanya ke arah Ummi. Wow! dah pakai kasut sendiri.. detik hati Ummi gembira.. apalagi... 'click'.. foto yg mesti diambil utk kenang-kenangan Ummi dan ANis. Sebab? Ummi nak tgk anak Ummi ni mcm baby lain tak? Yes! sama! pakai kasut terbalik! hehehe.. so you are normal la.. (^0^)

No comments:

Buku Pertama Ummu Anis : Harga RM18 + Pos Express RM4.50

Buku Pertama Ummu Anis : Harga RM18 + Pos Express RM4.50
Bagaimanakah aktivisme pelajar bermula? Apakah pernana PBMUM dan PKPIM dalammembantuk minda pelajar yang berani membawa aspirasi dan suara rakyat? Apakah peranan ABIM, Al Arqam, Tabligh dalam membentuk gerakan dakwah di kalangan pelajar? Bagaimana Latihan Kader Dakwah berjaya membentuk semula kefahaman Islam yang murni di kalangan mahasiswa pada 1970an? Benarkah DEB gagal membentuk pelajar yg kembali dari luar negara berkhidmat utk kerajaan BN? Apakah IRC) Bagaimanakah IRC memainkan peranan dlm kebangkitan dakwah kampus? benarkah IRC sering mendatangkan masalah di kampus-kampus dan menjadi punca perpecahan gerakan dakwah? Sejauh manakah peranan IRC dalam perkembangan dakwah Islam di Malaysia? Siapakah sebenarnya ahli-ahli IRC? Buku ini menyingkap persoalan-persoalan di atas yang adakaitan dgn susur-galur keterlibatan pelajar di dalam dan di luar kampus. Perbagai persatuan dan organisasi yang wujud di sekeliling kehidupan pelajar yang membentuk dan mencerna minda mahasiswa dan akhirnya memunculkan jati diri sebenar mahasiswa dgn idealisme mereka tersendiri sebagai generasi pemuda harapan bangsa, negara dan agama. Wajar dimiliki oleh mereka yg cintakan ilmu, sejarah khususnya mahasiwa sendiri agar mereka tahu bagaimana sejarah kebangkitan mahasiswa bermula. Agar mereka tahu bahawa mahasiswa adalah suara dan jiwa rakyat!

My Box.net Files. Berkongsi beautiful powerpoint dgn rakan-rakan lain. feel free to download :)